lauantai 1. marraskuuta 2014

Perushousut 1,5veelle/Pari hankintaa vauvalleJälleen tuli ommeltua luottokaavalla housut tuolle meidän 1,5veelle, eli Ottobre 6/13 Giant Triangle. Tätä kaavaa oon soveltanu jo pariin collegehousuihin sekä trikoohousuihin. Koko on 86/92 ainakin, kattoo miten pepunympärys kehittyy eli kauanko siitä kohtaa sopivat, pituutta riittää 20cm kasvuun (tyttö oli 1,5v neuvolassa 80,5cm, 11kg), ja se kaikkihan ei tuu jalkoihin ;)

Kankaat ovat Metsolan Ysmyiltä, tilasin viime sunnuntaina ja tulivat torstaina, perjantaina pesuun ja tänään ompeluun :D ovat siis kanelinruskeaa (luin saavani kamelinruskeaa, tai no, kumpi nyt onkaan oikein :D) velouria ja vaaleanruskeaa resoria (jota tuli ihan huiman iso metrin pala, leveyttäkin enemmän kuin mihin oon tottunut). Näiden lisäksi tilasin oranssivalkoista apilaa, joka odottaa vielä inspiraatiota, kuten myös edellinen metsolan joustofrotee sydämet yhdessä. Ehdotuksia? :)  Tuli myös tilattua perjantai-illan Väri-iltamista (nettikaupat osallistuivat kankaiden yön tapaan, mutta vain illan ajan) Nsppinjasta pinkki kangaspaketti, tytöille sitä enemmän taitaa tarvita kulutustavaraa kuin tulokkaalle ;)

Kaavaa on runsaasti muokattu, eli alkuperäisesti oli n. 8-10cm resorit lahkeissa ja kuminauhavyötärö. Näissä on 15cm jogapants tyyppiset resorit lahkeissa ja 7cm sentin resori vyötäröllä. Kaavasta en poistanut vyötärönkääntövaraa (eli resori yltää kylkiluihin jos siellä pysyy) enkä lahkeista pituutta, joten lahjetta jää jonkun verran ruttuun + resorit on taitettuna.Vauhtihirmusta oli hankala saada poseerauskuvaa,, joten saatte sekasortokuvan ;)


Toissapäivänä tuli tehtyä pari -70% löytöä tulokkaalle, 62cm bodeja (joita en ala väkertämään itse). Pikkuset on leveämpi ja lyhyempi malli, Tutta pitempi ja kapeampi, onpahan mistä valita vartalonmallin perusteella :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti