tiistai 11. marraskuuta 2014

Kaikennäköistä

Tässäpä sitten tämmöinen multiaihepostaus ;)


Viimeisin ompelus on ollut jo pitkään muhimassa kankaita miettiessä. Eli vauvalle hoitoalustaan uusi päällinen kun vanha emma on jo kahden lapsen ryvettämä ;) Pään kohdalle lähes loput Metsolan velourista, alaosa kaverilta ostetusta Pul-kankaasta (mansikkaleppikset vai mikä tää nyt olikaan). Taustaksi vain jotain vanhaa fleecevilttiä, on niin isokokoinen etten mitään arvokkaampaa kangasta halunut haaskata ;) Eli ei ole käännettävä, mutta josko välttäis.


Tämmöinen kangaspino tuli Nappinjan väri-iltamista, pinkki paketti, jossa siis pallo ja raitaelastaanitrikoota sekä 100% puuvillatrikoota (alin). Näistä tytöille jotain.


Pikkuliinailija esikoiselle tehdyn neliöliinan kanssa, nukelle sopivan kokoinen :) paremmin toimisi pehmeämmän nuken kanssa, mutta josko tuo välttäis. Kuvausrekvisiittana tädiltä saatu H&M paita ja tsi-housut ;)


Lopuksi isäinpäivän tekeleet. Isosiskon tekemä kuva isistä, pikkusiskon kädenjälki koristeineen sekä miu väsäämä suklaakerroskakku banaanilla ja mascarponetäytteellä.

Masu kasvaa koko ajan lisää ja lisää, tuntuu siltä että iho ratkeilee, iiiiihanaa. 33 viikkoa tuli sunnuntaina täyteen ja viimeiset 5 työvuoroa jäljellä, kohta alkaa loma!

2 kommenttia:

  1. Meillä pikkujäbä on nähnyt kun kaverit nyt kantelee vauvoja liinoissa, niin on halunnut sit oman pupunsa kyytiin :D Tuubihuivi toimittaa hyvin virkaa parin minuutin kantorupeamalla! Teidän pikkuneiti on tosi siroksi muuntautunut tapaus, kun miettii mikä koko ero oli hänellä ja meidän jäpikällä silloin joskus ;D Nythän ovat samoissa mittapuissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu on neiti aika sirpakka tapaus :) 11kg ja 80,5cm pari viikkoa sitten mittauksissa....kun oli tosiaan sen 10kg jo viime talvena ::) meiän nollakäyräläinen <3 ja mitä kantamiseen tulee, saattaa lisääntyä miolempien kohdalla omakohtainen kantaminen kun äiti taas rettuuttaa seuraavaa kyydissä koko ajan :D
      torstaina yritetään saaha isosiskon mitat 4v-neuvolasta ;)
      mut nyt lettuja lounaaksi :P

      Poista