lauantai 19. marraskuuta 2016

Suomen kädentaidot -messujen antia


Ensimmäinen visiittini Tampereen Pirkka-hallissa oleville Suomen Kädentaidot -messuille oli huumaava. Tunnelma, esillelaittajat sun muut jutut jaksoivat kannatella noin 4.5h ajan paikan päällä :)
Matkamme kahden työtoverini kanssa alkoi aamuneljältä ja päättyi iltaseiskalta. Kuopio-Tampere-Kuopio meni vikkelään...
Halleja oli kolme (neljännessä keräily, jossa en käynyt), täynnä kaikenlaista käsityötä niin tarvikkeiden kuin valmiiden tuotteidenkin muodossa.


Omaa kasaani kartuttivat 5.2m kangasta, 1.5m boxerikuminauhaa sekä puolakotelot Arvioimani budjetti ylittyi vain melkein tuplalla :P ja tähän ei toki ole laskettu bensat, ruoat tahi pääsylippu :D :P näistäpä saakin aikaiseksi merinotopin, huiveja, paitoja lapsille, parit boxerit ja itelle vielä arvoituksena on tuon Marokko-joustocollegen kohtalo.Pari päivää ennen messuille lähtöä väkäsin vielä reissurepun. Vanhasta Poets of the fall t-paidasta tuli nirunarureppu, drawstring backpack.


Kelpo pussukka oli reissulle, kaikki mahtu mukaan :)

VINKIT MESSUILLA KÄVIJÄLLE

Kiittelen itseäni, että varustukseni oli oikeanlainen. Mukaani otin vesipullon, naposteltavaa, muistin käydä haukkaamassa jotain suolaista ja tauotin kävelyä. Heti alkuun napsin ne kankaat, mitä olin tullut hakemaan, muita ehti katsella pitempään.
Pukeutuminen mietitytti aamullakin. Lopulta päädyin loppujen lopuksi hyvin toimineeseen yhdistelmään 
hihaton paratiisin puutarha jf-mekko 
+neuletakki 
+villasilkkikalsarit
+merinosukat
+jc-housut 
+normaalit syysjalkineet
+sekä ulkotakki ja asusteet. 
Tulimme autolla etäpysäköinnille, joka oli sateen vuoksi melkoista kuravelliä. Toivottavasti kukaan ei tullut korkkareissa ;) Linnakallion etäpysäköinti toimi hyvin vartin välein kulkevan bussin ansiosta.


Kaiken kaikkiaan messujen anti oli mahtava, mahtavemmaksi sen olisi tehnyt muidenkin tuttujen ompelukaverien kohtaaminen, nyt missasin kaikki, paitsi ihanien myyntikojujen tyypit :) erityiskiitos Tyyne-Esterille, Kangaskapinalle, Verson puodille sekä Sampsukalle ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti