tiistai 17. toukokuuta 2016

Appelsiinihuppari sekä pari t-paitaa kesään


Keltaoranssiin haasteeseen ompelin toisen hupparin itselleni. Tämä appelsiini joustofrotee kiusas mua koko talven, leikattunakin oli varmaan kuukauden. Viime viikolla sain viimein jotain aikaiseksi :)


Kaavana pohjalla on naisten huppari koossa 40/42 Suuren käsityön 1 tai 2/2007 lehdestä. Lisäyksinä taskut (kaarevat, päättyy alaresoriin) ja resori helmaan, hupun vuorin jätin pois ja naru on vielä mietinnän alla. Hupun muutin hiipaksi.


Ompelumaniaan liityttyäni sunnuntaina, oon ommellu 2 paitaa pojalleni. Kaavana molemmissa OB 4/10 Papana (ph paita), koko 92cm. Eipähän jää heti pieneksi ;)


Sunnuntaina leikkelin molemmat katsoessani Slovakia-Suomi peliä. Olaf-digiprintti on suloista ja löytö Kangashamstereista (kankaasta riittää vielä siskoillekin ;)).

Toinen paita on koottu trikoovaraston uumenista. Isänsä paidasta ei jäänyt kuin hihapalojen ja kantin verran kangasta, joten niihin tyydyttiin. Sattumalta oli Käpysen Kulkuneuvot-kankaan sinertävien tekstien väriin sopivaa trikoota jemmassa. Näistäpä sitten kasattiin tämä paita.


Mitähän seuraavaksi, jotain itselle vai ihan jotain muuta...jotain keltaista vois tälle kuulle ommella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti